Bericht betreffende maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus.per 1 juli

01-07-20

Woensdag 1 juli 2020

Klik op de regel hierboven voor meer informatie.

Hieronder tonen wij u de maatregelen die wij in Draaiorgelmuseum Haarlem hebben getroffen om uw bezoek voor u en ons zo veilig mogelijk te laten verlopen.

• Houdt 1,50 mtr. afstand tot anderen, tenzij u 1 huishouden vormt.

• Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren.

• Om voldoende afstand te kunnen houden laten we niet meer dan 60 bezoekers tegelijkertijd in de museumruimte toe.

• U kunt zich aanmelden als u het museum wilt bezoeken, mits u geen griepachtige klachten heeft, via e-mail: museumpenningmeester@gmail.com of telefonisch op zondagen vanaf 11 uur via 023-526 2500.

Geef aan wanneer u wilt komen en hoe lang u verwacht dat uw bezoek is. Aanmelden is niet verplicht, maar voorkomt eventuele teleurstelling als het maximaal aantal bezoekers bereikt is.

• Het bestuur heeft de vrijheid om mensen niet meer toe te laten op het moment dat het maximaal aantal van 60 bereikt is.

• Kom niet naar het museum bij griep en /of corona-achtige klachten. Als dit wel blijkt kunnen we u de toegang ontzeggen.

• Bij de entree staan ten behoeve van in- en uitgaande bezoekers bordjes met pijlen.

• Gedragsregels staan ook bij de entree geplaatst en op de tafelkaartjes.

• Bij de kantine is bewegwijzering, met wachtlijnen, aangebracht waarmee éénrichtingsverkeer ontstaat.

• Tafels met stoelen zijn zodanig neergezet dat de afstand tussen de tafels 1,50 mtr. bedraagt.

• Het is niet toegestaan de tafels aan elkaar te schuiven om bij elkaar te kunnen zitten.

• U kunt door het museum lopen om de collectie te bekijken, houdt daarbij wel afstand van anderen. Achter de orgels is geen vrije toegang, dit om drukte achter de orgels te voorkomen.

U kunt op verzoek, onder begeleiding van een vrijwilliger, achter de orgels komen.

• De kantine is uitsluitend te betreden door bevoegden.

• Vanaf Juli zullen we weer gastorgels uitnodigen.

• Betaal zoveel mogelijk per Pin.

Het SKO-Bestuur.