Bericht betreffende maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus.

28-09-20

Hieronder tonen wij u de maatregelen die wij per 28 september 2020 in Draaiorgelmuseum Haarlem hebben getroffen om uw bezoek voor u en ons zo veilig mogelijk te laten verlopen.

• Houdt 1,50 mtr. afstand tot anderen, tenzij u 1 huishouden vormt.

• Vanwege de coronamaatregelen mogen we niet meer dan 30 bezoekers tegelijkertijd in de museumruimte toelaten.

• U dient zich aan te melden als u het museum wilt bezoeken, mits u geen griepachtige klachten heeft, via e-mail: museumpenningmeester@gmail.com of telefonisch op zondagen vanaf 11 uur via 023-526 2500.

• Geef aan wanneer u wilt komen en hoe lang u verwacht dat uw bezoek is. Aanmelden voorkomt ook teleurstelling als het maximaal aantal bezoekers bereikt is.

• Het bestuur heeft de vrijheid om mensen niet meer toe te laten op het moment dat het maximaal aantal van 30 bereikt is.

• Kom niet naar het museum bij griep en /of corona-achtige klachten. Als dit wel blijkt kunnen we u de toegang ontzeggen.

• Bij de entree staat een tafel waar u uw handen kunt desinfecteren en uw contactgegevens kunt invullen; het briefje kunt u bij de kantine afgeven.

• Gedragsregels staan ook bij de entree geplaatst en op de tafelkaartjes.

• Bij de kantine is bewegwijzering, met wachtlijnen, aangebracht waarmee éénrichtingsverkeer ontstaat.

• Tafels met stoelen zijn zodanig neergezet dat de afstand tussen de tafels 1,50 mtr. bedraagt.

• U mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten.

• Het is niet toegestaan de tafels aan elkaar te schuiven om bij elkaar te kunnen zitten.

• U kunt door het museum lopen om de collectie te bekijken, houdt daarbij wel afstand van anderen. Achter de orgels is geen vrije toegang, dit om drukte achter de orgels te voorkomen.

U kunt op verzoek, onder begeleiding van een vrijwilliger, achter de orgels komen.

• De kantine is uitsluitend te betreden door bevoegden.

• Betaal zoveel mogelijk per Pin.