Kinderen

Kinderen
Speciaal voor de kinderen organiseert het draaiorgelmuseum bijna iedere vakantie leuke en leerzame middagen. Wij laten ze spelenderwijs kennis maken met het fenomeen draaiorgel en ontdekken dat het een heel interessant muziekinstrument is.

Maar wat doen we nu eigenlijk op zo'n middag?
Om te beginnen mag je je eigen orgel inkleuren en als je wat groter bent kun je met je ingekleurde bouwplaat zelfs je eigen orgeltje maken.

Heb je wel eens een orgelboek gemaakt? Vast niet hè! Bij ons kun je je eigen boekje maken en afspelen op een echt orgel. Daarna mag je het meenemen om aan iedereen te laten zien.

Misschien ben jij straks wel gediplomeerd orgeldraaier. Probeer zo goed mogelijk (onder begeleiding) te draaien aan het kleine orgel en haal je diploma.

Wil je nog meer weten over draaiorgels? Vraag het ons gerust, we vertellen het je allemaal en laten je zelfs in een echt orgel kijken. Ontdek dat een draaiorgel helemaal geen saai muziekinstrument is en zelfs jouw favoriete liedjes kan spelen.

Het programma kan aangepast worden. Bel of mail voor informatie en het kenbaar maken van uw wensen. Een groep dient tenminste te bestaan uit 25 kinderen en 5 begeleiders.

Toegang kinderen €7,50 - Toegang volwassenen € 10,00