Museum open voor verkoop nieuwe Kerst-CD

Tot ons groot genoegen kunnen wij u mededelen dat het Draaiorgelmuseum een speciale Kerst-CD heeft opgenomen.
Op deze prachtige cd zijn 37 kerstnummers opgenomen, met een speelduur van 70 minuten, gespeeld door de fantastische collectie orgels die het museum rijk is.

Vandaag, zondag 29 november, is het voor u mogelijk een Kerst-CD aan te schaffen in het museum tussen 13:00 en 16:00 uur.
De prijs van de cd is 10 euro.

Wij verzoeken u echter wel zich aan te melden via museumpenningmeester@gmail.com, zo zorgt u ervoor dat u verzekerd bent van een exemplaar.
Tevens zal er een groot aantal 2e hands cd's, platen, cassettes e.d uitgestald staan voor de verkoop.

We benadrukken met klem dat dit geen reguliere openstelling is zoals u van ons gewend bent.
Om die reden is de kantine gesloten. Verkoop van consumpties is helaas vanwege het Corona beleid voor ons ook verboden.