Museum geopend - orgels uit de museumcollectie spelen.

Klik op de bovenstaande regel voor meer informatie.

Draaiorgelmuseum Haarlem is met ingang van maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, en vervolgens weer op de reguliere zondagen geopend.
De maatregelen volgend die het Kabinet op de persconferentie op dinsdag 19 mei heeft bekend gemaakt, gelden er ook voor het museum beperkende maatregelen.
Er geldt een maximum aantal van 30 bezoekers die zich tegelijkertijd in de museumruimte mogen bevinden.

Indien u een bezoek aan het museum wilt brengen, verzoeken wij u om u aan te melden (mits u geen griepachtige klachten vertoond) via e-mail naar < museumpenningmeester@gmail.com > waarin u aangeeft wanneer u wilt komen en hoe lang uw bezoek  zal duren.
Op de zondagen zelf kunt u bellen vanaf 11:00 uur op telefoonnummer van het museum: 023- 526 2500.
Het aanmelden voorkomt teleurstelling wanneer blijkt dat bij uw aankomst het toegestane aantal bezoekers op dat moment is bereikt en wij op dat moment geen nieuwe bezoekers kunnen / mogen toelaten.

In het museum dienen de bezoekers, die niet tot hetzelfde huishouden behoren, onderling 1,5 meter afstand te bewaren; dat geldt zowel binnen als buiten het museum.
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht; degene die dat wenst te dragen is daar vrij in.

Gedurende de maand juni worden geen gastorgels uitgenodigd.

In de Nieuwsrubriek vindt u een overzicht van de genomen maatregelen.