30-09-18

De Bruine

Het 56-toets orgel De Bruine van Harm de Bruin is deze middag het gastorgel.

14-10-18

Veronica van Meulkens

Een primeur: het 56-toets Limonaire-orgel ‘de Veronica’ van de Gebroeders Meulkens uit Rijswijk (ZH). Dit orgel stond ooit bekend onder de naam ‘Veronica van Gossling’, naar de toenmalige eigenaar.

Dit orgel heeft een volledige restauratie ondergaan.

27-10-18

NOF-concerten op het Compton Theaterorgel door Len Rawle.

Aanvang van elk concert is 15:00 uur.

Donateurs van Stichting “Het Kunkels Orgel” / Draaiorgelmuseum Haarlem krijgen korting en betalen de voor NOF-leden geldende toegangsprijs.

28-10-18

Marenghi van Nuberg

Vanmiddag staat ‘de Marenghi van Nuberg’ van Cor Campagne uit Doetinchem letterlijk in de schijnwerpers.

04-11-18

Bandiet

Deze middag staat het Pluerorgel ‘de Bandiet’ van Ruud Brienen op de gastorgelplek.

18-11-18

Mortier van Simon Loopstra

Vandaag het 78 toets Mortierorgel van Simon Loopstra uit Beetgum (Friesland). Een orgel dat tot in het begin van de 60-er jaren in Nederland speelde en toen naar Zweden werd verkocht. Simon Loopstra haalde het in 2010 terug naar Nederland waarna algehele restauratie volgde.

25-11-18

Engelekast

Marc Veeningen presenteert vanmiddag het 56-toets Limonaire-orgel 'de Engelekast'.

09-12-18

Grote Cap

Een weerzien na lange jaren en nu bij een nieuwe eigenaar: de Grote Cap van Ronald de Ruijter.