21-07-19

Broadway

Vandaag is het Mortier-orgel 'de Broadway' met een uitgebreid repertoire met o.a. dansmuziek te beluisteren.

Het voor deze middag aanvankelijk aangekondigde gastorgel 'De Grote Dorus' vervalt!

28-07-19

Broadway

Vanmiddag is het Mortierorgel ‘de Broadway’ van Ron van Hoorik het gastorgel; deze middag kunt u genieten van het mooie klassieke en lichtklassieke repertoire dat bij dit orgel aanwezig is.

04-08-19

Broadway

Mocht u de vorige twee optredens van de Broadway hebben gemist: vandaag krijg u een herkansing om dit mooie Mortier-orgel met zijn uitgebreide en gevarieerde repertoire te beluisteren!

11-08-19

De Brandweer

Het 56-toets Limonaire-orgel de Brandweer is vanmiddag het gastorgel.

18-08-19

Museum gesloten

Het Draaiorgelmuseum Haarlem is gesloten wegens de Lincoln Steam Fair (UK).

25-08-19

Museum gesloten

Het Draaiorgelmuseum Haarlem is gesloten wegens de Great Dorset Steam Fair (UK).

31-08-19

NOF-concert op het Compton Theaterorgel door Michael Carter

Aanvang van het concert is 15:00 uur.
Donateurs van Stichting “Het Kunkels Orgel” / Draaiorgelmuseum Haarlem krijgen korting en betalen de voor NOF-leden geldende toegangsprijs.

08-09-19

Kleine Orgeldag

Na lange tijd kunt u deze middag weer genieten van de kleine, handgedraaide orgels.

15-09-19

Veronica

Vanmiddag in het draaiorgelmuseum te zien en te horen: de Veronica van Piet van der Erf uit Duiven.