de Gouwe in het zonnetje en presentatie nieuwe CD

Klik op de link hierboven voor volledige informatie.
In verband met de recent afgekondigde Corona-maatregelen, is het museum geopend van 12:00 tot 17:00 uur!

Draag een mondkapje als u zich door de ruimte beweegt voor bijvoorbeeld het halen van een consumptie of een toiletbezoek.

Vandaag wordt het 89-toets Carl Freiorgel 'de Gouwe' uit de museumcollectie in het zonnetje gezet.
Natuurlijk staat de Gouwe als gastorgel in het middelpunt, maar tevens wordt vandaag de nieuwe CD van het orgel gepresenteerd.
Op de CD staan 24 nummers en het repertoire is zeer gevarieerd, dus voor elk wat wils.
De CD is te koop in het museum, maar kunt de cd ook bestellen via museumpenningmeester@gmail.com

De prijs van de CD is € 10,= exclusief verzendkosten; wij hanteren als verzendkosten het op dat moment geldende tarief van PostNL.

Draaiorgel "de Gouwe" - Draaiorgelmuseum Haarlem:
01 Mr. Romke de Waardmars
02 Sommernacht in Prag